Bitdefender antivirusni program

Romunsko podjetje Bitdefender iz Bratislave katero je prodrlo v več kot 100 držav sveta. Pohvalijo se lahko z več kot 500 milionov uporabnikov (domaču uporabniki ain podjetja).

Prav gotovo gre za odličen družinski program za zaščito proti spletnemu kriminalu. Z njim boste lahko varno nakupovali preko spleta in plačevali račune v vaši spletni banki.

Celovita zaščita podatkov 

Neomejen nadzor z najučinkovitejšo protivirusno zaščito na trgu. Program brani vse grožnje, bodisi viruse, črve in trojance, rootkitov in vohunske programske opreme. Vaši podatki in zasebnost so v dobrih rokah.

Napredna obramba groženj 

Bitdefender Internet Security  uporablja inovativno tehnologijo za zaznavanje vedenja, da natančno spremlja vaše aktivne aplikacije. Če programska oprema opazi sumljivo vedenje, takoj ukrepa za preprečevanje okužbe.

Zaščita spletne kamere 

Zaščitite svojo zasebnost in preprečite, da bi vašo spletno kamero vohunali na vas. Zaščita spletne kamere vas takoj obvesti o poskusih dostopa do vaše spletne kamere in blokira nepooblaščen dostop.

Zaščita na več ravneh  

Najbolj občutljive dokumente lahko zaščitite na več ravneh pred zlonamernimi programi za šifriranje, ki zahtevajo odplačilo, da osvobodite svoje datoteke.

Zaščita phishing 

Program najde in blokira domnevno ugledne spletne strani, ki nameravajo ukrasti finančne podatke, kot so gesla in številke kreditnih kartic.

Za zaščito pred goljufijami 

Naši pametni filtri vas opozarjajo na spletna mesta, ki vam grozijo z goljufijami, kot so igre na srečo, pornografska spletna mesta ali kraje denarja.

Varne datoteke 

Secure File pomaga preprečiti nepooblaščen dostop do vaših najpomembnejših datotek. Preprosto dodajte svoje mape na seznam, da jih zaščitite pred ransomware in drugimi vrstami zlonamerne programske opreme. Po tem lahko dostopajo le do varnih aplikacij, ki jim zaupate.

Varnost na prvem mestu

Preden kliknete povezavo, ugotovite, ali lahko varno dostopate do rezultatov iskanja. Kompleksne viruse, kot so rootkits, je treba odstraniti, preden se Windows zažene. Ko modul Family Pack odkrije takšno grožnjo, se računalnik zažene v načinu reševanja, da opravi čiščenje in obnovitev.

Anti-Theft 

Z Family Pack dobite orodja, ki učinkovito zaščitijo vaš prenosni računalnik ali tablični računalnik v primeru izgube ali kraje in so na voljo prek računa Bitdefender Central po vsem svetu.

Bitdefender autopilot ™

Če je avtopilot aktiviran, samodejno poskrbi za vse varnostne težave. Samodejno sprejema optimalne varnostne odločitve, ne da bi vas nadležne z nadležnimi pojavnimi okni ali pogovornimi okni. Ni vam treba nastaviti ničesar ali narediti dolgih konfiguracijskih nastavitev.

Bitdefender Photon ™ 

S to inovativno in edinstveno tehnologijo se Bitdefender Family Pack lahko prilagodi konfiguraciji strojne in programske opreme vašega sistema. To ohranja sistemske vire in povečuje učinkovitost in hitrost delovanja sistema.

Integracija v oblaku

Pri pregledovanju oblakov je vpliv na lokalne vire nič. Torej vam ni treba žrtvovati nobene sistemske hitrosti ali uspešnosti. In zaupnost vaših podatkov se ves čas vzdržuje: preverjamo samo podatek podatkov in ne vsebino vaših datotek - ti niso nikoli preneseni v oblak ali tam shranjeni.

Način igre, filma in dela 

Bitdefender družinski paket zazna, ali igrate, delate ali gledate film, zato veste, da ne želite, da bi se motili nepotrebne zahteve. Torej se lahko osredotočite na pomembne stvari v življenju. Odvisno od tega, kako uporabljate računalnik, Bitdefender ustavi pojavna okna, prilagaja grafične nastavitve in zaustavi nepomembne dejavnosti v ozadju, tako da lahko v največji meri uživate v svoji napravi.

Baterija 

Ta uporabna in pametna funkcija podaljša življenjsko dobo baterije prenosnih računalnikov in tabličnih računalnikov z začasno nastavitvijo različnih sistemskih nastavitev, kot so prikaz, hlajenje sistema, posodobitve sistema in nastavitve povezave Bluetooth.

Brezskrbno in hitro  

Storite svoje bančništvo in nakupovanje v edinstvenem brskalniku, ki je namenjen zaščiti vaših transakcij pred goljufijami. S programom Safepay ™ lahko sedaj samodejno vstavite podatke o kreditni kartici.

Starševski svetovalec izboljšan 

S svetovalcem za starše lahko nenadzorovano spremljate spletne dejavnosti svojih otrok, da zagotovite njihovo varnost. Zaščitite jih pred neprimerno vsebino in urejajte spletni čas za vsak račun otroka. V svojem računu Bitdefender Central se lahko prijavite kadarkoli in kjerkoli, če želite ostati na tekočem z lokacijo in dejavnostmi vaših otrok.

Požarni zid za vašo zasebnost izboljšan 

Z modulom Family Pack imate dodatno varnostno raven, ki ščiti vaše osebne podatke pred dostopom hekerja in podatkovnega lovca.

Zaščita v družabnih omrežjih 

Zaščitite se pred škodljivimi povezavami in grožnjami, da so vaši stiki nevede razširili na Facebook, Twitter, Pinterest ali druga socialna omrežja.

Hramba občutljivih podatkov

Gesla, podatke o kreditni kartici in druge občutljive podatke shranite v varnem trezorju. Z upraviteljem gesel lahko samodejno izpolnite spletne obrazce. Dobili boste tudi predloge za varna gesla.

File Shredder 

S tem orodjem se datoteke trajno izbrišejo in ne puščajo sledi iz računalnika.

Hitra ocena tveganja

Poiščite ranljivosti in ranljivosti v enem samem kliku. Program preveri vaš računalnik za zastarelo in ranljivo programsko opremo, manjka varnostne posodobitve sistema Windows in morebitne nevarne sistemske nastavitve ter predlaga optimalne rešitve.

Uradna stran proizvajalca

Naroči 

Naroči BITDEFENDER

Za več informacj in nakup programa nadaljujte

Bitdefender

Programske licence