Avira antivirusni program

Nemško podjetje Avira, katero se bojuje proti spletnemu kriminalu z orodji (antivirusni program, spletna varnost, varnost podatkov in dodatki za optimizacijo sistemov).

Z svojim skoraj 10% globalnim trgom proti spletnim grožnjam, varujejo računalniške sisteme že od leta 1986 in več kot 100 milionov uporabnikov po vsem svetu jim več kot zaupa.

Ščiti pred virusi, vohunskimi programi, internetnimi in drugimi grožnjami.

Ščiti vaše podatke in privatne datoteke (ne velja za brezplačno verzijo).

 Brezskbno boste nakupovali prek spleta in plačevali položnice preko interneta.

Program, kateri vas zagotovo ne bo razočaral.

Varovanje vaše identitete 

Kraja identitete  kreditne kartice, podatki za prijavo in drugimi osebnimi podatki in nastavljeni za  keyloggers, rootkits in vohunsko programska opremo. Program blokira zlonamerna orodja.

Zaščita vaših financ

Nakupovanje in bančna varnost.
Ne glede na to, ali naročate yo-yo ali jahto, se izognite groznim presenečenjem na nasljednem izpisku banke.

Varovanje vaše zasebnosti 

Vaše osebne fotografije, videoposnetki in ostali dokumenti so na vašem računalniku lahko ranljivi. Preprečite, da vaše podatke odtujijo hekerji.

AntiRansomware 

preprečuje, da bo Ransomware šifriral in naredil vaše datoteke neuporabne.
Avira blokira več kot milijon napadov ransomware vsak mesec, s čimer preprečuje zahteve po odkupu več kot 2.000 evrov na napad. Naša edinstvena varnostna tehnologija ustavi ransomware, preden je prepozno.

Nadzor naprave

Sami odločite, katere zunanje naprave USB so na vašem računalniku dovoljene.
Neznane naprave USB so tvegane: po priključitvi lahko širijo zlonamerno programsko opremo. Z Nadzorom naprave določite, katere naprave se samodejno zaženejo in ki jih ne. Da vam prihranimo čas, naš program varuje vaše odločitve za prihodnost.

Secure Network

Za vsa vrata v vašem omrežju program pregleda sumljive dejavnosti in zagotovi intuitivne možnosti konfiguracije za vaš požarni zid. Vsi poskusi pošiljanja vsiljene pošte, napadov z zavrnitvijo storitve ali obdelave kriminalnih prenosov prek osebnega računalnika bodo blokirani.

Smart AI 

Zdaj je mogoče - z našo inovativno tehnologijo v oblaku, ki vas v realnem času varuje pred grožnjami brez dneva.

Zaščita podatkov

Avira ponuja večkrat nagrajeno zaščito pred zlonamerno programsko opremo, vključno z virusi, črvi, vohunskimi programi in ransomware. Program preprečuje, da bi bili vaši podatki šifrirani in neuporabni.

Avira uradna stran.

 

Naroči AVIRA

Za več informacj in nakup programa nadaljujte

Avira-internet-security-BOX

Programske licence